Over Aquiles

Rubberbedrijf Aquiles NV is gevestigd in Wevelgem en werd als familiebedrijf opgericht eind de jaren zestig. Inmiddels is het bedrijf in de rubberwereld nationaal en internationaal een begrip geworden. Zaakvoerder Rolf Verhaeghe werkt samen met een volledig team bestaande uit een mix van jarenlange ervaring en jonge super enthousiaste medewerkers.

Aquiles NV is gespecialiseerd in de productie, bewerking en aanlevering van meerdere types rubber in een brede waaier van kwaliteiten en commercialiseert haar volledige productengamma onder de naam “Bexco®”.

Celrubber, granulaatrubber, sponsrubber, plaatrubber alsook EVA schuimen kunnen in meerdere uitvoeringen en vormen worden aangeboden. De opgebouwde know-how staat bovendien garant voor een perfect technische betrouwbaarheid. De firma is uitgerust met een volledig machinepark waaronder interne menger, walsen, compressiepersen, split- en snijmachines.

 

Aquiles NV beschikt over meerdere opslagruimtes met uitgebreide voorraad om u, als klant, zo vlug mogelijk te kunnen bedienen.

Denkt u aan rubber? Denk aan Aquiles!